REMEDI MANGSA KEGANASAN DALAM RUMAHTANGGA MENGIKUT UNDANG-UNDANG JENAYAH DAN SIVIL - Mohamed Adil, Mohamed Azam (Jurnal Syariah, 1997)
Remedi Mangsa Keganasan dalam Rumahtangga Mengikut Undang-undang Jenayah dan Sivil