KANDUNGAN DAN METODOLOGI PERBINCANGAN USUL FIQH DALAM PENULISAN DAN PENGAJARAN: SATU PENILAIAN - Bakar, Mohd Daud (Jurnal Syariah, 1996)
Kandungan dan Metodologi Perbincangan Usul Fiqh dalam Penulisan dan Pengajaran: Satu Penilaian